Aarteita lauantain Rompetorille

Parolan asema

Niin kuin olen aikaisemmin kertonut, on Villa Atriumissa tyhjennetty kaappeja ja raivattu varastoja pitkin kevättä. Hirsihuvila on tarkoitus saada täysin tyhjäksi kesän aikana ja aloitella isompaa kunnostusremonttia siellä. Tavaraa on lajiteltu, varastoitu kannellisiin laatikoihin, viety kaatopaikalle, kierrätetty eteenpäin erilaisten Facebook-ryhmien kautta. Silti osasta on vielä luovuttava, liika tavara nurkissa ei vaan ole kivaa..

Kierrän yleensä kesäisin useita kirppiksiä, niissä on mukava tunnelma vaikka ei mitään tarvitsisikaan. Kivoja kesäkirppiksiä on mm: Hietsun kirppis Helsingissä, Suomen kasarmin aarteet Hämeenlinnassa ja Somerniemen kesätori Somerolla.

Parhaimmat löydöt tekee kuitenkin melkein aina jostain kirppistapahtumasta. Helsingin kaupunginosien tapahtumissa (esim. Kumpulan ja Käpylän kyläjuhlat sekä Arabian katufestivaali) on aina katukirppis, joista aina löytyy jotain kivaa edullisesti. Erikoisin kirppiskierros oli kyllä viime kesänä Kokkolassa erään kaupunginosan pihakirppistapahtuma johon liittyi saunasuunnistus!

Ensi lauantaina 9.6 olen mukana Parolan aseman Rompetorilla, mukaan lähtee autolastillinen huvilan aarteita. Rompetorille on tulossa paljon myyjiä ja esittelykuvien perusteella aivan ihania juttuja myyntiin. Täytyy pitää varansa, ettei auton mukana tule saman verran tavaraa takaisin päin.. Rompetorin tarjontaa pääsee fiilistelemään tapahtuman FB-sivuilta.

Villa Atriumista Rompetorille lähtevä ”aarrekokoelma” sisältää paljon värikästä tavaraa lapsille ja lapsenmielisille… Hinnat tarkentuvat paikan päällä, tinkiä saa! Maksuvälineinä toimii käteinen ja MobilePay

 

Vintage lastenvaatteet
Lasten -ja nuorten vaatteita

 

Vintage aikuistenvaatteet
Aikuisten vintage -ja retrovaatteita

 

Vanhaa tavaraa myyntiin
Osa aarteista

 

Lundby nukkekoti
Retro Lundby-nukkekoti kalusteilla

 

Mini kasvihuone
Keijujen pienoismaailma

 

Ehkäpä näemme ensi lauantaina Hämeenlinnan lähellä Parolassa? Toivotaan kaunista päivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.